Grupp fotografering

Gruppbilder är väldigt bra sätt för ett företag att visa upp er styrelse och olika arbetslag. Bilderna kan användas i verksamhetsrapporter, i marknadsmaterial, för mässor, på webbsidor som illustration av era olika verksamhetsområden mm mm.


Ett problem med gruppbilder är att det ofta tillkommer och/eller faller ifrån personer. Ett annat är att det kan vara svårt att hitta miljöer stora nog att alla får plats på ett bra sätt. Det har vi en lösning på! Vi fotograferar er var och en för att sedan sammanfoga gruppbilder i Photoshop. På så sätt kan man byta ut personer som börjar eller slutar. Dessutom blir kvalitén bättre på detta sätt! Det går också att lägga in bakgrunder i efterhand som förstärker den proffsiga känslan och passar ihop med er verksamhet. 

Det är mycket som gör en bild bättre än en annan. Detaljer, blickar, hållning och självklart miljön, bakgrunden samt uppställningen. Vi har genom år av utmaningar lärt oss att göra gruppfoton av världsklass. Kom med er idé och vi förverkligar den. Vi älskar utmaningar!

 


Följ oss i sociala medier!