våra produkter

Produkterna i studion är noga utvalda och där finns något för alla.  Du väljer bland förstoringar och tavlor i alla storlekar, album, imageboxar och digitala filer. Jag hjälper dig, vid din bildvisning, att skapa den beställning som känns bra för dig.


Akrylglas + aluminium 

Den ramlösa designen lägger till mer djup i dina bilder. Detta gör att din akrylglastavla med aluminium får en ännu större effekt och gör ditt rum visuellt större. Den imponerande djupeffekten på kanterna och det dolda upphängningssystemet ger din bild en riktig gallerikänsla. Det lilla avståndet från väggen gör att ditt foto på akrylglas och aluminium verkar sväva på väggen.

Nyhet: Filt

FotoFilten är en av våra nya produkter som har hög efterfrågan hos oss. Filten består av ett tryck som är helt luktfritt, allergivänlig och med ett foto som ni väljer. Tillverkad av en särskilt mjuk, lättviktig flanell fleece. Filten kommer att behålla fotot så länge som du tvättar den i kalla temperaturer som inte överstiger 40 ° C. 


Aluminium Tavla

De två yttersta skikten är gjorda av aluminium och det mittersta skiktet består av hård plast. Detta ger dig en aluminium tavla som är stark och tålig. Ditt foto trycks på ett vitt underskikt. Det vita skiktet ersätter de vita områdena i ditt foto, vilket gör att de vita delarna blir ännu ljusare. Tryckmetoden som används är en av anledningarna till att svartvita foton gör sig så bra på aluminium. Aluminium är slittåligt, vilket gör att dina bästa bilder kan hängas på väggen i åratal!

Foto kudde 

Fotot skrivs ut på ett canvasörngott av högsta kvalitet oavsett om det är ett fullskaligt landskapsfoto eller bara ett enkelt dekorativt citat i mitten av kudden. Denna kudde kan vara en riktigt fin fotogåva men  fungerar också som en bra och praktisk produkt! 


Foto mugg

Fotomuggen är tillverkad av finaste porslin som gör det möjligt att få en högkvalitativ rekreation av din favorit-bild i ett fullskaligt panoramaformat. 

Pris: från 350 

Standard ram

Standard ram allt från 10x15 till 30x40 med svart, vit, grå eller brun färg. Priset är från 40 kr uppåt

Student Skylt lyx

Akrylblock

Ditt digitala foto kommer att få en otroligt hög upplösning och färgsättning tack vare modern 12-färgers utskriftsteknik. Bilden kommer att lamineras på baksidan av blocket med noggrann precision, medan djupet på glaset kommer att skapa reflektioner, vilket gör att bilden ser dimensionell ut. 

Canvas Tavla

Vi använder latexbläck med UV-skydd som ger vackrast färger, kontraster och bildskärpa. Och det allra bästa är med våra Canvas är att de är helt fri från lösningsmedel och är därför också lämplig för allergiker och barn

Exklusiv Ram

Vi har över 20 olika exklusiva ram och välja mellan. Storleken och ramen väljer ni själva. Observera att bilden sätts på en platta med eller utan laminat.

Följ oss i sociala medier!