Produkt fotografering

Ett produktfoto är som en visuell faktaruta som visar upp produkten från sin bästa sida. Här ser man exakt hur produkten ser ut, man får en känsla för materialet produkten består av, produktens storlek och kanske framförallt – vad produkten förmedlar. 


Vanligen består ett produktfotografi av en vit bakgrund med en lätt skuggning för att fokus ska falla på den fotograferade produkten.

Vår noggrannhet och erfarenhet bidrar till hög kvalité av produktfotograferingen och i slutändan resultatet. Som produktfotograf gäller det att framhäva produkten på rätt sätt.

När din produkt ska fotograferas lämnas produkten in hos Carlsbecker Studios, alternativt sker fotografering på plats hos dig om produkten/produkterna är större eller otymplig att flytta. Produkten putsas och snyggas till för att visa upp sitt snyggaste jag, vi sätter ljus och en testbild tas och skickas till er för godkännande. Ni godkänner allt som har med bilden att göra, så som vinkel och ljussättning, eller påtalar önskad ändring. När testbilden är godkänd fortsätter fotograferingen av resterande produkter och sedan färdigställs alla bilder. Vi utför bildbehandling med allt från friläggning till avancerad retusch. Bilderna levereras färdiga för att användas i tryck och på webben.

 


Följ oss i sociala medier!