Filmproduktion

Vi är experter på Green screen produktion. Med en Green screen produktion kan vi få hela världen in i studion


Film visas överallt! Om man går in på ett fastighetskontor, en bank eller tandläkare kommer man sannolikt att se en löpande video som beskriver ditt nästa fantastiska hem, hur pålitlig banken är och hur skicklig tandläkaren är.  Alla företag behöver professionella filmer som beskriver deras verksamhet.

Vi optimerar all filmproduktion för vilka som ska nås och på vilken kanal det ska presenteras på. På sociala medier fungerar en typ av film medan Youtube kräver en annan typ av filmning som gör att ni når den avsedda publiken. 

Vår specialitet är att filma produktbaserat innehåll för tv-reklam, internetkampanjer, tillsammans med reklambyråer och produktionsföretag, Musikvideo samt att arbeta direkt med företagskunder som dressman m.m. 

Vår Studio i Norrköping är fullt utrustade för all typ av filmproduktion. Vi har möjligheter att filma både i White Screen och Green Screen, självklart använder vi oss av Sennheiser och Sony för ljudupptagning. Vi jobbar med 3 st 4K Sony professionella Video kameror i Studion.

Vi har även möjlighet att använda samma teknik utanför Studion då vi har full portabel on-location Studio.

 



Musik video

Galaxy Safari "Seconds Out"


Musik video

Angel JK - Esta Noche Mando Yo (2017)


Musik video

Westerburgh & Mikaela - View from the hills (officiella Musik video 2016)


Reklam Film

Matsmart Little Farmer


World Boxing Super Series

Erik Skoglund, En av Europa's bästa boxare


Följ oss i sociala medier!