Familjeporträtt

Familj är väldigt viktigt och livet blir så härligt när nya familjemedlemmar tillkommer.


Passa på att fotografera familjebilder innan barnen flyttar hemifrån! Allt går i en rasande fart och tur är väl att man har kvar minnena från familjen innan alla flyttat till höger och vänster.

Vi behärskar allt ifrån små familjer till stora släktbilder med 20 personer i studion eller ute. Generations fotografering är vårt specialitet och är väldigt populärt hos oss där de äldre familj medlemmarna önskar en gruppbild på släkten, stora som små.

Ni är välkomna att komma till studion för fotograferingen men visste ni att vi kan även komma hem till er och göra en fotografering i ert hemmiljö eller utomhus.

Vi rekommenderar de kunder som önskar porträtt utomhus att boka en familjefotografering mellan maj och september. Då är naturen vackrare och vädret varmare.

Vi fotograferar olika stilar beroende på dina önskemål. Ta gärna med barnens favoritgosedjur eller leksak som kan fungera som muta till de små barnen om det behövs. Ett ombyte av kläder är också bra att ha med. Ni kommer att kunna välja bilder på plats efter fotograferingen i studion.

 


Följ oss i sociala medier!