Bröllop

Vi har den kreativa blicken, lyssnar efter skratt och väntar in den rätta ögonblicket. Vi fångar och bidrar till magin och kärleken under er vackra dag!


När bröllopsdagen är över, ert främsta minne ifrån den dagen är bilderna från bröllopet . Att kunna se hur kärleksfullt ni tittade på varann den dagen, bruden i vackraste klänningen någonsin att se vännernas glädjetårar, dekorationen i festlokalen, den häftiga tårtan och plötsligt är det som att återuppleva bröllopsdagen igen. 

Vi vill bara vara öppen och ärlig med er och att låta er veta, som med de flesta saker i livet, får du verkligen vad du betalar för ... och om något låter för bra för att vara sant så är det förmodligen det, men inte hos oss.

Vi är unika innom bröllopsfotografering då vi erbjuder alla typer av foto och filmproduktion för ert bröllop. Exempelvis så kan vi erbjuda filmproduktion av hela er vigsel där vi använder oss av minst 5 filmkameror och trådlös ljudupptagning. Återupplev hela er vigsel om och om igen. En annan unik tjänst är en produktion av en dokumentär om brudparet där släkt och vänner deltar, denna minidokumentär är vi nog ensamma om att erbjuda innom bröllop.

 

Om bröllopsfotografering inte är så viktigt för er, vem är jag som säger annat? Det är självklart helt upp till er! Men det gör ont i mitt hjärta när jag hör från nygifta som säger "Jag önskar att vi hade tänkt mer om vår fotografi. Vi spenderade mer på tårtan / min klänning / blommorna och nu har vi inga bra bilder att minnas vår dag ".

Välkommen in för ett möte med oss. Efter mötet får ni ett bokningsförslag. När ni accepterat och betalat bokningskostnaden kommer vi att vara er duktiga fotograf!

Vi har fotokunnandet, ni bidrar med era leenden! Fotograferingen sker på avtalad tid och plats. Ni väljer sedan de bästa bilderna. Vi är nyfikna på just era idéer och tankar. Hör av er på telefon eller mail för att diskutera upplägg och önskemål. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att ni ska bli nöjda, om vi så ska trolla!


Följ oss i sociala medier!